Valentinsgaver til ham du har kær

Valentinsgaver til ham du har kær

Indeholder Reklame

 

Den 14 Februar, altså Valentinsdag, har min kæreste og jeg 6 års dag. Ja man skulle tro, at vi havde planlagt at det lige var på Valentinsdag, men det var faktisk helt tilfældigt. Det var først da vi lå på sofaen og slog maver efter god pizza (ja I know...vi er meget romantiske), at vi kom til at undre os over hvorfor at alt i fjerneren kun handlede om sådan noget romantisk pladderfis. Men det jo faktisk heldigt nok, for så er dagen jo altid nem at huske. 

Sidste år fejrede vi dagen på en hyggelig landevejs kro med 4-retters menu og overnatning. Josephina blev passet hos Farmor og Farfar og så havde vi jo masser af tid til romantik. Det endte så med at jeg snork sov lige indtil vi skulle spise, jeg var nemlig gravid...2 måneder henne og EKSTREMT træt, hele tiden. Men maden var da god. 

I  år bliver der heller ikke meget romantik, det er jo ikke nemt med sådan en lille én på 4 mdr, som jeg slet slet ikke er klar til, at nogen som helst skal passe endnu. Derfor tænker jeg istedet, at købe en lille gave til ham i år. Jeg vil ikke skrive hvad det er herinde, for han kunne godt finde på at læse med. 

Her er der nogen forslag til hvad du kan give ham, som du holder så meget af. 

  1. Pung fra Whyred
  2. Google Chromecast Ultra
  3. Osteknive og Skærebræt
  4. Versace Man
  5. Plakat - The Millennium Falcon
  6. Baby Alpaca Plaid
  7. Earin Høretelefoner
  8. Hugo Boss Bælte
  9. Crispy Lowball Glas
  10. Power Stone Bank

Håber du får en lidt mere romantisk aften end mig... ;-)