Jeg har tabt mig 20 kg på 4 måneder!

Jeg har tabt mig 20 kg på 4 måneder!

Den er altså god nok. 20 kg på 4 måneder! 

Det gik lige pludseligt op for mig i dag, at jeg faktisk havde smidt alle graviditets kiloene, nu 4 måneder efter jeg har født. Jeg har simpelthen gået og fokuseret på at komme ned på 60 kg, at jeg helt havde glemt at jeg vejede 75 kg da jeg blev gravid og 95 kg da jeg skulle føde. Det var godt nok en dejlig overraskelse til mig selv der. Jeg må godt klappe mig selv lidt på skulderen nu, for det er da meget godt klaret når man tænker på, at det lige har været jul og jeg har ikke holdt mig tilbage med julegodterne. Jeg er dog stadig tyk. 

For 2 år siden valgte jeg at holde op med at ryge, hvilket er klart den bedste beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv, men det gav mig desværre 15 kg ekstra på sidebenene...og på maven og lidt på bagen og byebye-armflæsk. Istedet for at ryge, så åd jeg kager, masser af kager og lune morgen boller med nutella og marmelade. Det var en god tid. Men nøj hvor er det træls, at bukserne pludseligt ikke kan lukkes mere og at ens selvværd tager et ordenligt dyk. 

Men det skal der laves om på nu. Ja jeg er faktisk allerede gået i gang. Det gjorde jeg den 2 januar, men dette er ikke et nytårsfortsæt, for dem kan jeg sq aldrig holde. Nej dette er en livsstils ændring og jeg kan bare mærke, at det er SÅ godt for mig og at jeg vil kunne holde det ud i længden. Jeg gider ikke at gå på kur mere, for de fleste er så åndssvage og har alt, alt for mange regler. På denne måde, er det mig der bestemmer reglerne, jeg bestemmer hvad jeg må spise og jeg bestemmer at jeg må have én snydedag om ugen, hvor jeg må spise hvad jeg vil, med måde selvfølgelig. 

Noget af det jeg har gjort er, at jeg for det første tæller de kalorier jeg indtager ved hjælp af en app, hvilket jeg anbefaler alle der gerne vil tabe sig gøre. Det er yderst tilfredsstillende at se, når man har kalorieoverskud og den anbefaler én at spise lidt mere. Javel App!
Derudover har jeg udskiftet hvidt brød med rugbrød og knæk brød, alm pasta og ris er skiftet ud med fuldkornspasta og fuldkornsris, spiser godt med grøntsager og så ingen søde sager, andet end på snydedagen. 

Bare ved at ændre på mine madvarer, har jeg allerede tabt næsten 5 kg. på én måned. Det skal også siges, at det er meget lidt jeg har motioneret, da jeg har en lille der ikke sover meget om dagen og når han gør, er det i mine arme.

Hvis det fortsætter på denne måde, så kan jeg forhåbentligt nå at smide det hele inden bikinisæsonen.

 

4 dage før fødslen og 95 kg tung... jeg er ENORM!!