Sexet?...neej jeg er jo mor

Sexet?...neej jeg er jo mor

 

Det er mig på billedet dér, når jeg lige skal være lidt sexy...okay det løgn. Det er bare et snapchat filter. I virkeligheden har jeg slet ingen makeup på under filteret og der er nogle ret dybe rynker i panden, samt en ordenlig Børge på hagen. Godt man altid kan være lidt sexy på snappen, når man i realiteten ligner noget katten har slæbt ind. 

 

Jeg har netop lige læst et blogindlæg af Irina The Diva som du kan læse her, hvor hun skriver, at efter hun er blevet mor, ikke længere føler sig så sexet mere. Det er jo svært at forstå når man ser denne super smukke kvinde, der bare ligner en million, selv når hun sidder og er snot forkølet med minus søvn på kontoen. 

Men jeg forstår Irina, for jeg går selv med denne følelse og har også haft den siden jeg blev mor for første gang for 4 år siden. Før i tiden skulle der ikke mere end et par stiletter til før jeg følte mig sexet, men der skal altså en del mere til nu, for at få bare lidt af den følelse igen desværre. Det hjælper selvfølgelig heller ikke ligefrem, at man har 20 kilo ekstra på sidebenene efter den sidste graviditet. Men da jeg fik min førstefødte smed jeg hurtigt de (også dengang) 20 kg kilo, og var på et tidspunkt tyndere end jeg har været før, men alligevel manglede jeg bare den der sexiness. Jeg sørgede da også for, at jeg så relativt pæn ud hver dag, min makeup blev lagt og jeg gik for det meste uden om jogging-bukserne. Men lige meget hvor meget jeg gjorde ud af mig selv, så følte/føler jeg mig bare mere som en mor med stort M og uden ILF. (get it?);-)
En mor der skal være klar, når der bliver råbt "MOOAAARRRR JEG ER FÆÆÆÆÆRDIIIIIIIG". En mor der uden at tænke det mindste over det, snupper den store bussetrold der hænger halvt ude af næsen. På barnet selvfølgelig. En mor der har brugt en halv dåse dry shampoo fordi et bad bare ikke lige passede ind i børnenes planer.  Så er det da for filan også bare svært, at føle sig det mindste sexet.


Heldigvis er jeg kommet i den alder hvor jeg er ret ligeglad med hvordan håret sidder når jeg skal i netto og købe bleer, det betyder sq ikke så meget hvad andre tænker om mig mere, for hvad kan jeg bruge det til? Dog skal de 20 kg jeg nævnte før altså bare væk, for good. Som sagt, så for det mig nok ikke til, at føle mig som en lille sexkitten NÅR jeg bliver tynd igen, men i det mindste skal jeg ikke rende rundt i graviditets bukser mere og det er da en start. ;-D