Min hudpleje-rutine... I LOOOVE IT! + Nicehair.dk Rabatkode

Min hudpleje-rutine... I LOOOVE IT! + Nicehair.dk Rabatkode

Indeholder Reklame

 

Jeg har desværre ikke været særlig god til at passe på min hud før i tiden og jeg var samtidig typen som ofte gik i seng med hele krigs-malingen siddende, fordi jeg var for doven til at rense min hud hver aften. Jeg har aldrig døjet med uren hud og min hud har altid været meget fin da jeg var yngre, hvilket gjorde at jeg aldrig tænkte på at gøre noget ved den, for den så jo fin ud. Åhh hvor kunne jeg godt tænke mig at hoppe tilbage i tiden og dunke mig selv i hovedet, for ikke at passe bedre på den og rense den hver dag. 

For bare 3 måneder siden, manglede min hud glød, mine porer var store som rundetårn, min hud så grov ud og så havde jeg ekstrem tør hud på næsen og hagen. Den så forfærdelig ud! Jeg har prøvet mange forskellige produkter, men intet hjalp mig i længden, indtil jeg fik en fantastisk fødselsdagsgave af min mand. Gaven indeholdte en gaveæske med 9 forskellige produkter af Ole Henriksen. Jeg var hooked fra første dag jeg prøvede produkterne. Med det samme mærkede jeg hvordan min hud blev gennemfugtet og jeg syntes allerede at jeg så en forskel dagen efter. Jeg købte selv endnu en gaveæske magen til og supplerede senere med Ole Henriksens Scrubs, samt nogle andre produkter som jeg vil komme ind på længere nede i indlægget. 

I dag 3 måneder senere, ser min hud helt anderledes ud. Jeg har fået gløden tilbage, jeg skaller ikke på min næse og min hage mere, huden har fået masser af fugt og ser mere spændstig ud. Porerne er minimeret og jeg føler ikke, at jeg har behov for at dække min hud med et tykt lag foundation. Jeg har ikke så meget at skjule mere og jeg er bare SÅ glad for at jeg har gjort det for mig selv og min hud. 


Disse produkter er dem jeg bruger i min daglige hudpleje-rutine:

 

 

Face the Truth Gel Cleanser 

Hver morgen og aften renser jeg min hud med denne cleanser, som er dybderensende. Den fjerne snavs, olie og urenheder og så dufter den dejligt frisk af citrus. 

Du kan finde den her

 

Truth Serum

Denne serum er simpelthen fantastisk. Jeg bruger den hver morgen efter jeg har renset min og inden jeg påføre moisturiser. Den giver huden et boost af vitamin C og er fyldt med antioxidanter som virker som et skjold mod forurening. Den er meget let og absorberes hurtigt i huden. 

Du kan finde den her

 Truth Advanced Moisturizing Crème

Efter serum påføre jeg denne anti-age Moisturizinge crème, som tilfører huden masser af fugt, samt lysner og opstrammer huden. Man kan bruge den både morgen og aften. 

Du kan finde den her

 

 Invigorating Night Transformation Gel

Jeg tror ikke jeg kan leve uden denne Night Transformation Gel, den er for VILD! Når man påfører den ens hud, mærker man straks at den går ind og arbejder i huden og det er tæt på at man allerede kan se resultater af den første gang man prøver den. Når man ligger og sover, går den ind og reparerer huden og gør den mere jævn og glat. Jeg syntes også den er god til at tæmme bumser med. 

Du kan finde den her

 

Nurture Me Moisturizing Crème 

Efter Night Gel bruger jeg Nurture Me Moisturizing Crème, som er velegnet til sart hud med tendens til rødme. Den er fyldt med nærende vitaminer som styrker hudens naturlige forsvar. Duften er simpelthen himmelsk og så er den meget drøj i brug, da konsistensen er mere fyldig. 

Du kan finde den her

Uplifting Transformation Eye Gel 

Hver aften bruger jeg også den Uplifting Eye Gel med agurk og algeekstrakt, som opstrammer og løfter, hvilket man faktisk mærker hurtigt efter man har taget den på. Den er også god at bruge til at fjerne hævelser omkring øjnene. For at opnå de bedste resultater, skal man bruge den om natten.

Du kan finde den her

 Power Peel Transforming Facial system

Hvis du ønsker en ansigtsbehandling, men ikke vil betale mellem 500-1000 kr. eller heller vil gøre det selv, så har den kære Ole lige det du mangler. Du kan nemlig med Power Peel Transforming Facial System, give dig selv en professionel ansigtsbehandling hjemme hos dig selv. Behandlingen er et 3-trins system der kombinerer Almond Polish Facial Scrub, Instant Transformation™ Lemon Facial Peel og Chamomile Comfort Mask. Du kan få en æske med 6 behandlinger for kun 545 kr...altså cirka det samme som man betaler for én behandling hos en kosmetolog! Det er en genial opfindelse han har lavet her. Hvis min hud kunne, så havde den råbt "I LOOOVE IT" og lavet en flikflak lige som Ole Henriksen ville gøre. 

Du kan finde den her

 

Pore-Balance Facial Sauna Scrub

Denne scrub dybderenser, afgifter og minimere synligheden af porer. 

Du  kan finde den her

 Transforming Walnut Scrub 

Med denne får man en smuk glød ved hjælp af de knuste valnøddekerner og den øger hudens naturlige stofskifteprocesser. 

Du kan finde den her


 

LIGE NU ER DER 15% PÅ HELE SHOPPEN HOS NICEHAIR.DK, MEN SKYND JER FOR DEN GÆLDER KUN TIL I MORGEN ONSDAG D.21 FEBRUAR. BRUG KODEN: FEMTEN

Produkterne fra Ole Henriksen er allerede sat ned i pris på Nicehair.dk