Få børnevenlige madplaner og dagligvarer tilsendt...

Få børnevenlige madplaner og dagligvarer tilsendt...

Indeholder reklame 
(Jeg får ikke noget for at lave dette indlæg)

 

Kender du det?

Man skal ud og hente unger i institutionen og når ungen/ungerne langt om længe er læsset i bilen, så skal man ud at handle ind til aftensmaden. Men hvad filan skal man finde på? Pasta og kødsovs? Neej ikke igen. Godt nok er det nemt og ungerne elsker det, meen 3 gange på en uge? Tænke, tænke...pomfritter og kyllingvinger i ovnen? Nix, det duer heller ikke, for hvad med grøntsagerne? De er altså vigtige, om du vil det eller ej. Det er bare så møg svært, at finde på noget nyt og spændende, som samtidig også skal være sundt. 

Og så skal der jo også handles ind. Alle os med børn ved, at DET virkelig kan trække tænder ud. Hele den danske befolkning har selvfølgelig også tænkt sig, at handle ind netop nu, og ungerne skriger fordi de ikke må få en pakke lokumsruller med Anna og Elsa på. Køen er flere kilometer lang og når man endelig er ude på den anden side igen, er klokken mange og nu skal man skynde sig hjem og lave mad. Stress med stress på...det er ihvertfald sådan vi plejer at have det herhjemme. 

Sådan behøver det faktisk slet ikke at være, for alt det kan du få andre til at gøre for dig. I Ca. halvandet års tid, har jeg fået madplaner hver uge fra Mambeno.dk, som er et site hvor du kan have et abonnement for 29 kr. om måneden eller 299 kr. om året. 
Når man så er medlem, får man tilsendt en færdig madplan, med opskrifter på både aftensmad og madpakker. Er der nogle opskrifter man ikke syntes om, kan man selv gå ind og finde en anden ret blandt de mange lækre opskrifter og udskifte som man syntes. Det spare dig for en hel del tid, at du ikke ikke selv skal finde på aftensmaden mere. Derudover kan du også bare smide det hele ind ind i en indkøbsliste, ved hjælp af et enkelt klik og så kan du enten printe listen ud eller se den på din mobil når du handler. Igen spare du en masse tid og penge, ved at købe ind til en hel uge af gangen. Så undgår man ofte de der små og farlige impulskøb som tærer på kontoen. Aller vigtigst, så er maden børnevenlig, og kan få selv de mest kræsne børn til at slikke sig om munden og lige nu kan du få 30 dage for 0 kr., helt uden binding. 

 

 

Nå, men hvis man vil spare endnu, endnu mere tid, så kan man gøre som jeg og købe varerne hos coop.dk og få dem sendt lige til din hoveddør. Det er SÅ dejligt nemt. OG noget der er med til at gøre det endnu nemmere er, at du kan overføre din indkøbsliste inde på Mambeno.dk, til Coop.dk og så kan du bare klikke det hjem som du har brug for. Nemt, ikke?

 

 

Slut med stress og skrigende ulveunger, og ind med sund og varieret kost og selvfølgelig en masse dejlig tid, hvor man kan hygge sig med sin familie. 

 

Velbekomme... :-)