Hårtab efter fødslen #2 - Anmeldelse af Priorin

Hårtab efter fødslen #2 - Anmeldelse af Priorin

Dette er ikke reklame, men en anbefaling.

 

Som man kunne læse i mit indlæg "Hårtab efter fødsel" her, har jeg lidt af ja hårtab efter at jeg fødte min søn september 2017. Det var slemt...det var hele totter der røg af når jeg kørte hånden igennem mit hår og jeg måtte tømme min børste for hår HVER gang jeg brugte den.

Jeg var rædselsslagen for at blive helt skaldet hvis det blev ved og søgte desperat på Google efter et mirakelmiddel, som kunne redde mine lokker. Der var mange produkter der lovede guld og grønne skove, lige fra hårkure, shampooer og kosttilskud. Jeg brugte langt tid på at læse kommentarer og anmeldser af de forskellige produkter og besluttede til sidst at prøve kosttilskuddet Priorin, da størstedelen af deres anmeldelser var positive og alle havde haft gode resultater.


"Priorin® er et kosttilskud som tilfører næring indefra - direkte til hårrødderne. Priorin® indeholder en unik formel med biotin, som bidrager til at opretholde en normal hårvækst og dermed en god hårkvalitet, som normalt hår har."

Hirseekstrakt

Kommer fra en af verdens ældste kornsorter og indeholder miliacin og flere fedtsyrer såsom oliesyre og linolsyre.

Pantothensyre

Bidrager til normal energiomsætning.

Cystin

Dette protein er grundbestanddelen i bl.a. hår og negle. 
Cystin er en aminosyre som er en grundlæggende byggesten i proteinet keratin. Dette protein er en vigtig komponent i hår og negle.

Biotin

Biotin er et vigtigt vitamin (Vitamin B7) til vedligeholdelse af den normale cellefunktion, vækst og udvikling af hår. Det har betydning for vækst og deling af celler og er derfor vigtig for udviklingen og fornyelsen af hår og hud.


 

Jeg har nu brugt Priorin i 30 dage og jeg er simpelthen helt vildt overrasket over, hvor hurtigt jeg har kunne mærke en forskel på mit hår. Allerede nu fælder jeg betydelig mindre. Jeg kan køre min hånd igennem håret og kun et til hår er tilbage i min hånd og det føles også tykkere og stærkere. Det er vildt at det er gået så hurtigt og jeg er bare så glad.

Men jeg er ikke færdig endnu, hårrødderne har nemlig først optaget alt næringen efter 3 måneder, så jeg har lige fået  Jeg er så spændt på hvordan mit hår føles til den tid, når det allerede nu er så meget sundere. 

Jeg har købt Priorin her og lige nu kan man få 2x60 Priorin Capsules for kun 299.27 kr.

 

Jeg kommer med endnu en opdatering når der er gået yderligere to måneder...

 

Dejlig dag til dig derude... :)