Hårtab efter fødslen #1

Hårtab efter fødslen #1

 

"Fuck" tænkte jeg, da jeg stod i badet og vaskede hår og pludselig havde en hel håndfuld hår i min hånd. Det er helt vildt som jeg fælder i øjeblikket og det gør mig sq lidt bekymret, for jeg har altså ikke råd til at tabe meget hår. Min frisør siger godt nok at jeg har rigtig mange hår, men at hårstråene bare er meget fine, derfor har jeg brug for så mange hårstrå som muligt til at give håret fylde. Jeg begyndte at fælde efter jeg fødte min søn for snart 5 måneder siden, hvilket er meget normalt at gøre efter en fødsel og graviditet, men hold op hvor er det nedern. Kunne det ikke bare være maveflæsken jeg tabte?

Ikke nok med at det er sindssyg træls at tabe sit dyrebare hår, så er det også ekstremt irreterende at ens hår så er alle andre steder end på ens hoved. Når jeg har været i bad, så klistre de sig fast ned ad mine arme og ryg og det kilder på den der rigtige øv måde. Afløbet stopper til, de hænger i tøjet og man skal støvsuge mere end man plejer. Helt ærlig...jeg fælde mere end katten! 

I min desperate søgen efter en løsning på mit problem, faldt jeg over et kosttilskud som hedder Priorin (dette er ikke reklame), som hvad jeg kunne læse mig frem til, skulle have hjulpet mange kvinder med samme problem som mig. Det måtte jeg bare prøve og bestilte en pakke hjem. Det skal lige siges, at der er virkelig stor forskel på hvad de koster på de forskellige hjemmesider, helt fra 499 til 184 kr. som jeg gav for dem. Jeg har købt mine her. Igen skal det lige siges, at dette ikke er en reklame da jeg ikke får noget for at skrive dette indlæg. Jeg ved ikke engang om det virker endnu, eftersom jeg kun har taget pillerne i en uge nu. På pakken står der, at man først kan se resultater efter 8-12 uger. Når jeg når dertil skal jeg nok lave et indlæg mere om hvordan det så står til med manken. Jeg krydser alt hvad der kan krydses for at de hjælper, og så ville det da heller ikke gøre noget hvis de kunne gøre mit hår lidt længere og stærkere samtidigt. Meen nu skal jeg vist passe på med at have for høje forventninger, der stod jo ikke noget om at det var et mirakelmiddel. 

Forsættelse følger...