De bedste dåbsgaver til piger og drenge

De bedste dåbsgaver til piger og drenge

1//Bestiksæt 2//Sportsbil 3//Mammut Trækdyr 4//Træ Klodser 5//Miffy Lampe 6//Klaver 7//Tallerken 8//Sengetøj 9//Gåbil  10//Baby bog

Indeholder affiliate links

I andledningen af at vi skal holde vores lille drengs barnedåb på lørdag, har jeg fundet nogle ønsker til dåbsgaver for både piger og drenge. De fleste af tingene er ihvertfald på vores ønskeliste.

Da vi holdt barnedåb for vores datter for snart 4 år siden, var det med buffet og mange gæster. Det var en super dag, men der var også en masse arbejde bag og min kære mor og svigermor sad stort set ikke ned under hele festen, da de stod for mad og oprydning. Denne gang vil vi gerne gøre det så småt og nemt som muligt, så alle kan slappe af og nyde dagen. 


Selve barnedåben starter ved eftermiddagstid og bagefter er der så kaffe og kage. Da vi kun har inviteret de allernærmeste har vi heller ikke behøvet at leje et lokale vi alle kunne være i, og kan derfor alle være hos svigermor.Jeg håber virkelig at denne dåb, bliver stille og rolig med en familie der bare hygger sig og spiser sig mætte i lækre kager. For kager, dem kommer der mange af. 

 

Ha en dejlig weekend derude... :)

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin