7 ting der gjorde 2017 helt speciel...

7 ting der gjorde 2017 helt speciel...

 

17 er min mors lykkenummer og nu er det også blevet mit, altså sammen med tallet 10 for man kan jo ikke bare sådan droppe sit lykkenummer for et andet. Så nu har jeg altså to, nr.10 og nr.17. Hele år 2017 har nemlig været helt fantastisk, det er længe siden der er sket så mange gode ting for mig og min lille familie på kun ét år.

Året startede med at jeg blev gravid, ikke sådan ups jeg er gravid men med fuld overlæg, hvis man ka sige sådan. Det var ihvertfald planlagt og jeg kan fortælle at manden ( vi er ik gift, kæresten lyder bare så fesent) havde en rigtig god juleferie sidste år. Eller det må så være sidste, sidste år nu. At jeg tog over 20 kg på og havde vand i kroppen det meste af min graviditet glemmer vi lige i denne historie. Ihvertfald kom der den skønneste dreng til verden den 17 september. ( Se, der kom nr 17 igen, jeg siger jer der er noget over det tal) 17.09.17 dejligt nemt at huske.

Sommeren 17 var også der jeg bestod min HF eksamen og blev student, en lidt gammel student men bedre sent end aldrig. Det var sindssyg hårdt at komme igennem når jeg samtidig var gravid, stor og svedig. Men jeg klarede det. High five til mig. Jeg klarede også et matematik B kursus som varede i 4 uger og var fra 8-16 hver dag. 8 timer med matematik...KUN matematik.
I shit you not det var kedeligt. Jeg kunne også kun lige vralte mig afsted hen på min plads lige ved siden af døren, så jeg kunne komme nogenlunde hurtigt ud af døren når blæren ikke kunne mere og der kunne komme luft ind når den tykke her fik hedeture med de opsvulmede fødder oppe på en ekstra stol ved siden af bordet. Hold kæft hvor jeg bare overhovedet ikke yndig på nogen måde. Men pyt, jeg klarede også det.

Det var også året hvor min skønne mand fik et nyt og bedre job. Han arbejder som computernørd og laver computernørd ting på computere. (Jeg kan aldrig huske den fancy titel han har.) Han er virkelig virkelig dygtig til hans arbejde, men blev ikke udfordret nok på hans gamle arbejdsplads og lønnen var ikke i nærheden af det han var værd. Men så en dag blev han kontaktet af et firma som gerne ville have ham til samtale, hvilket han kom samme dag. Da samtalen var forbi blev han med det samme tilbudt jobbet. Hvor sejt er det ik lige! Og derefter har han allerede fået lønforhøjelse to gange. Jeg HAR spurgt ham om han kysser med med chefen, men det er åbenbart ikke det har fået ham til tops så hurtigt.

Vores smukke datter som lige er fyldt 4 år, startede i foråret 17 i en privat skovbørnehave. Inden da havde hun været i en kommunal børnehave da der ikke var plads i skovbørnehaven før foråret. Jeg har altid gerne ville have mine børn i en skovbørnehave, da jeg mener at børn har rigtig godt af at være ude hele dagen og at klatre i træer og blive møg beskidte.
Men eftersom der ikke var plads i skovbørnehaven, måtte hun gå et halvt år i den kommunale. Det var også fint nok tænkte jeg, For jeg ville gerne give den kommunale en chance, hvis nu vores datter ville blive glad for den og få nogle gode venner der. Jeg ville jo være en skidt mor, hvis jeg bare fjernede hende fra det hun holdte af. Desværre blev det ikke sådan, hun blev ikke glad for den og hun fik ikke nogen venner. Hver morgen beklagede hun sig med at hun havde ondt i maven eller var syg og ikke ville i børnehave, hun skreg og græd når jeg afleverede hende. Jeg græd ofte når jeg når jeg gik derfra med en knude i maven.
Hun var sjældent ude og lege i mere end en time og sad ofte for sig selv og legede når jeg hentede hende. En dag rendte hun rundt udenfor i frostgrader, uden jakke på og pædagogerne anede ikke hvor hun var. Jeg var rasende. Men kunne ikke bare tage hende ud af børnehaven, jeg skulle jo også passe min skole. Men de dage der var værst, tog jeg hende med i skole. Hellere det end et ulykkeligt barn.
Da det blev efterår 17 og hun startede i den nye skovbørnehave, var vi spændte på om hun ville være ligeså ked af det og græde ved hver aflevering. Men i stedet vi fik vores glade pige tilbage, som glæder sig til at komme i børnehave hver eneste dag, og har fået masser af venner nu. Det er det bedste valg vi har taget for vores datter.

Derudover fik også en ny bil, hvilket er ret stort for os begge da ingen af os har været bilejer før, Sikke en frihed der følger med, det er sindssygt lækkert at kunne hoppe ind i bilen og køre lige derhen man har lyst til når man har lyst. Før måtte vi planlægge de mindste ture uden for hjemmet og var ofte afhængige af begge vores forældre og deres biler. Men det er slut nu og vi tager ofte på små køreture ud i landskabet, bare fordi vi kan.

Sidst men ikke mindst, så havde vi en retssag kørende mod vores gamle udlejer. Der var mange ting vi ikke var enige om da vi flyttede fra vores forrige lejlighed og det endte så i retten...1,5 år efter! Så det var super dejligt at få det overstået og så vandt vi jo også og fik hele vores depositum tilbage.

Mange skønne ting skete der for min familie og jeg og jeg kan kun håbe at år 2018 bliver bare halvt så godt. 

 

Tak fordi du læser med og jeg håber du kom godt ind i det nye år. :)